Orange lanseaza telefonul pentru batrani

Postat la 11 mai 2010 825 afişări

Opetarorul de telefonie mobila Orange Romania lanseaza un telefon mobil dedicat seniorilor, usor de folosit, prevzut cu volum puternic, tastatura cu cifre mari si redare vocala a cifrelor tastate, apelare rapida si buton pentru apeluri de urgenta.

Prin modelul ZTE S302, Orange ataca astfel segmentul de consumatori de varsta a treia, care intampina dificultati in utilizarea telefoanelor din generatiile noi, cu taste mici sau ecrane tactile.

Telefonul afiseaza caracterele foarte vizibil, iar meniul este de asemenea simplificat comparativ cu cel al telefoanelor actuale, iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenta, mobilul initiaza automat un apel sau trimite un mesaj text unui numar de telefon stabilit in prealabil.

"Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut telefoane cu functii multiple si din ce in ce mai complexe. Exista insa si foarte multi clienti care nu isi doresc de la un telefon decat sa poata vorbi, sa trimita un mesaj scris si sa aiba un meniu simplu", a declarat Cristina Patesan, Consumer Marketing Manager-Postpay.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
telefon,
Orange,
batrani,
pret,
ZTE S302
/actualitate/afaceri/orange-lanseaza-telefonul-pentru-batrani-6109302
6109302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.