Orange extinde acoperirea serviciilor la metrou

Postat la 23 decembrie 2009 12 afişări

Orange Romania, cel mai mare operator de servicii de telecomunicatii de pe piata locala, a anuntat extinderea serviciilor de telefonie mobila in statiile de pe noul tronson de metrou Nicolae Grigorescu – Linia de Centura.

Operatorul telecom Orange Romania ofera astfel acoperire pentru serviciile de telefonie mobila (2G) in toate statiile de metrou din Capitala. Noul tronson are o lungime de 4,75 de kilometri si este format din patru stratii de metrou - Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie, Policolor si Linia de Centura - dintre care doua inaugurate in 2009. Orange Romania numara 10,69 milioane de clienti si a intregistrat in primele noua luni ale acestui an o scadere a veniturilor de 18,1%, pana la 800 de milioane de euro, in conditiile in care in perioada similara din 2008, veniturile s-au situat la nivelul de 977 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orange,
Orange,
telecom,
semnal,
metrou,
acoperire,
statii
/actualitate/afaceri/orange-extinde-acoperirea-serviciilor-la-metrou-5201972
5201972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.