Optimism pe toata linia: distribuitorul de medicamente Tamisa Trading estimeaza cresteri cu doua cifre in 2011

Postat la 16 iunie 2011 169 afişări

Distribuitorul de medicamente Tamisa Trading si-a bugetat pentru 2011 o cifra de afaceri de circa 48 de milioane de lei, in crestere cu 30% fata de anul precedent.

Date fiind incertitudinile din piata, valorile sunt orientative, a afirmat Dan Boboescu, administratorul firmei. "Noi credem totusi ca pana la sfarsitul anului se va dovedi ca aceste estimari au fost mai degraba conservatoare si ele vor fi fost chiar depasite".

Oficialul Tamisa Trading a adaugat ca rezultatele primelor luni din acest an au fost bune, conforme cu asteptarile managementului. Portiunea cea mai consistenta a cresterilor anuale urmeaza totusi sa fie inregistrata in a doua jumatate a anului si in special in ultimul trimestru.

Motivul acestei evolutii si principalul motor al cresterii va fi diversificarea afacerii intr-un domeniu inrudit, dar nou pentru Tamisa Trading si mult mai puternic si nemijlocit orientat catre consumatorul final.

Dan Boboescu spune ca noua linie de business va fi lansata in urmatoarele saptamani si ca aceasta va avea o contributie decisiva la vanzarile Tamisa Trading din ultimul trimestru, care urmeaza sa fie aproximativ duble fata de de cele din perioada corespunzatoare a anului 2010.

Anul 2010 a fost de altfel unul favorabil pentru companie, aceasta trecand pe profit si inregistrand o crestere a cifrei de afaceri de 18% fata de anul precedent.

Tamisa Trading are circa 140 de angajati si colaboratori, opereaza un numar de patru depozite regionale (Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Oradea) si un depozit central in Bucuresti, distribuind catre mai mult de 2.000 de clienti peste 3.500 de produse, fabricate in Romania sau importate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/optimism-pe-toata-linia-distribuitorul-de-medicamente-tamisa-trading-estimeaza-cresteri-cu-doua-cifre-in-2011-8348914
8348914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.