OPSPI: Ministerul Economiei va derula un proiect pilot de management privat la companii din subordine

Postat la 13 aprilie 2011 17 afişări

Ministerul Economiei vrea sa deruleze un "proiect pilot" de management privat la companii din subordinea institutiei, nefiind inca stabilite societatile respective, a declarat, marti, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Victor Vlad Cazana.

"Avem nevoie de management performant. Un pas important este privatizarea managementului, in primul rand cu titlu experimental in unele societati. (...) Este o idee care s-a tot vehiculat, nu o negam. Nu avem in calcul la care companii sa punem management privat", a afirmat Cazana la conferinta MEDIAFAX Talks about the Restructuring of Loss-Making Companies. In ultimii ani, autoritatile au anuntat in mai multe randuri intentia privind introducerea managementului privat la unele companii de stat, fiind vehiculate in special societatile din domeniul transporturilor, dar nu a fost luata vreo decizie concreta in acest sens. Managerul de fond al Fondului Proprietatea (FP), Greg Konieczny, prezent la conferinta MEDIAFAX, a declarat ca oficialii trebuie sa explice termenul "management privat".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/opspi-ministerul-economiei-va-derula-un-proiect-pilot-de-management-privat-la-companii-din-subordine-8151643
8151643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.