Oltchim a preluat petrochimia de la Arpechim cu 13 mil. €

Postat la 21 decembrie 2009 18 afişări

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu Valcea, una dintre principalele companii care se mai afla in portofoliul statului, a semnat vineri cu Petrom (SNP) acordul privind preluarea activitatilor de petrochimie de la rafinaria Arpechim, pentru 13 mil. euro, potrivit unui anunt trimis Bursei de Valori.

Tranzactia include activele fixe, stocurile de hidrocarburi si celelalte active circulante aferente activitatii de petrochimie, precum si 560 de angajati care vor trece de la Petrom la Oltchim.

In plus, Oltchim a mai obtinut reesalonarea datoriilor istorice pe care le are la Petrom, in valoare de 112,4 mil.lei (26,5 mil. euro), pe o perioada de trei ani, cu plata trimestrial.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
Oltchim,
Arpechim,
petrochimie,
Petrom
/actualitate/afaceri/oltchim-a-preluat-petrochimia-de-la-arpechim-cu-13-mil-5194054
5194054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.