Ogilvy comunica pentru Cappy

Postat la 12 februarie 2008 1 afişăre

Ogilvy&Mather Romania, parte a grupului de comunicare Ogilvy a fost aleasa agentia de publicitate a brandului Cappy, urmand sa implementeze strategia de comunicare atat in Romania cat si in tarile din regiune

Cappy face parte din portofoliul de branduri al companiei Coca-Cola, iar pe piata locala este reprezentat de linia de produse Cappy Premium, Cappy Classic si Cappy Tempo.

Ogilvy&Mather este o agentie de comunicare full-service care a fost infiintata in 1994. Din portofoliul de clienti al Ogilvy fac parte companii precum: Kraft Foods Romania (Poiana, Milka, Africana, Smash), Unilever (Dove, Delma, Hellmann’s), IKEA, Friesland Foods ( Milli), Gillette (Gillette, Braun, Duracell, OralB), Heineken Romania (Silva), DHL, Lenovo, Orion.

La nivel international, agentia face parte din reteaua Ogilvy&Mather Worldwide, care apartine grupului WPP.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertising,
publicitate,
Ogilvy,
Cappy
/actualitate/afaceri/ogilvy-comunica-pentru-cappy-2377477
2377477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.