Obi va ajunge la 6 magazine anul viitor

Postat la 21 decembrie 2009 41 afişări

Retailerul de bricolaj Obi va mai deschide in 2010 doua noi magazine, pe langa cele patru deja existente, pe fondul rezultatelor financiare bune inregistrate in primul an de activitate pe piata romaneasca.

"Rezultatele obtinute dupa deschiderea magazinelor din Oradea si Bucuresti au depasit orice previziuni anterioare, ceea ce ne incurajeaza sa continuam planurile de investitii si in anul care vine", a declarat Romano Quinzi, managerul OBI Romania.

Retailerul de bricolaj a alocat deja bugetul necesar urmatoarelor doua inaugurari, care vor avea loc in Ploiesti si Sibiu.

"Am reusit sa ne consolidam pozitia pe piata de "do it yourself" si gradinarit din Romania intr-o perioada destul de scurta", a adaugat Quinzi, care vizeaza obtinerea pozitiei de lider in cel mai scurt timp posibil.

Retailerul german Obi este prezent in Romania din noiembrie 2008. Obi este liderul pietei de profil din Germania si unul dintre principalii jucatori de pe piata europeana. Obiectivul companiei in perioada urmatoare va fi extinderea pe pietele din Europa Centrala si de Est si obtinerea pozitiei de lider in aceasta zona.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
bricolaj,
Obi,
deschidere,
magazine
/actualitate/afaceri/obi-va-ajunge-la-6-magazine-anul-viitor-5194524
5194524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.