Nou director executiv la Mercury360

Postat la 07 februarie 2008 1 afişăre

Mihai Scortea este noul director executiv al agentiei de comunicare Mercury360 pozitie din care va coordona activitatile de creatie, strategie si Client Service ale agentiei

Acesta se reintoarce la Mercury360 dupa trei ani timp in care a mai lucrat ca Marketing Manager la Cristalex (distribuitorul pe piata locala a Teacher’s, Campari, Absolut) si New Business Director la agentia Saatchi&Saatchi.

 

Scortea are o experiena de zece ani in publicitate si a mai lucrat pentru branduri si companii ca Nestle, Peugeot, British Airways, Renault Romania, L'Oreal, Nike si Telemobil.

Acesta va prelua totodata atributiile Mihaelei Radulescu, Client Service Director-ul Mercury360 in ultimii patru ani, care paraseste agentia.

Mercury360 este o agentie integrata de consultanta de marketing si comunicare care a fost infiintata in 1993 si are o cifra de afaceri de peste 17 milioane de euro. Printte clientii Mercury360 se numara Ursus Breweries, Coca-Cola, Nestle, H&E Reinert, Metro, Vodafone, Western Union, Kluth, L’Oreal si Dr. Oetker.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/nou-director-executiv-la-mercury360-2371456
2371456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.