NordEst Logistic Park este 80% preinchiriat

Postat la 19 mai 2009 40 afişări

Aflat intr-o faza avansata de constructie a primei faze, parcul logistic NordEst Logistic Park din Bucuresti a ajuns la un grad de inchiriere de 80%, dupa semnarea unui nou contract

Furnizor de produse pentru dializa si de servicii pentru tratamentul pacientilor cu insuficienta renala Fresenius Medical Care a inchiriat o suprafata de 3.200 de metri patrati de spatii logistice si 300 mp de spatii de birouri in proiectul NordEst Logistic Park, agentul de inchiriere fiind DTZ Echinox.

 

In prezent, prima faza a proiectului, totalizand 16.000 mp este construita si inchiriata in proportie de 80%. Fresenius, care este primul chirias al proiectului care dispune de specificatii deosebite in ceea ce priveste controlul temperaturii si al umiditatii, va ocupa spatiul luna viitoare, aceste urmand sa devena complet operational la inceputul lunii iulie.

 

Intregul proiect, cuprinzand trei faze cu aproximativ 54.000 mp de spatii de depozitare la standarde internationale, va fi construit pe un teren de zece hectare si este planificat pentru finalizare in 2011. Proiectul este unul din cele pe care fondul austriac de investitii Immoeast le-a preluat de la partenerul sau initial, European Future Group.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/nordest-logistic-park-este-80-preinchiriat-4415647
4415647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.