Nokia a deschis in Romania primul Care Centre Nokia din Europa

Postat la 17 iunie 2010 18 afişări

Romanii vor fi primii europeni care vor beneficia de serviciile de asistenta Nokia. Astazi, producatorul finlandez de telefoane mobile a deschis in Romania primul Nokia Care Centre din Europa.

Gama de servicii oferitre de Nokia Care Centre va include serviciul de reparatii standard, serviciul de reparatii post-garantie, serviciul de reciclare Nokia, servicii de suport Nokia Care si activarea serviciilor Nokia si vanzari de accesorii Nokia. De asemenea, noul centru dispone de un atelier tehnic complet echipat, acces gratuit la Internet, un spatiu dedicat celor mai noi accesorii Nokia, precum si un lounge pentru consumatori.

"In acest centru utilizatorii pot accesa gama extinsa de aplicatii si servicii pe care Nokia le-a creat pentru ei", a spus Razvan Petrescu (foto), country manager in cadrul Nokia Romania. "Iar unicitatea NCC este data de faptul ca personalul Nokia va ajuta utilizatorii sa instaleze aplicatiile pe care le doresc pe terminalele lor", a completat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nokia,
asistenta,
centru,
deschidere,
telefon,
IT&C
/actualitate/afaceri/nokia-a-deschis-in-romania-primul-care-centre-nokia-din-europa-6427367
6427367
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.