Nintendo va lansa o noua consola de jocuri la finalul lui martie

Postat la 25 februarie 2010 16 afişări

Nintendo, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri la nivel mondial a anuntat ca la finalul lunii martie va lansa ultima versiune a consolei de jocuri DSi Xl.

In prezent, consola este disponibila in Japonia, urmand a fi lansata in America de Nord si mai apoi in Europa, ne informeaza YahooNews. Noua varianta a consolei este mult mai mare decat cea anterioara si va costa in jur de 190 de dolari. De asemenea, producatorul de jocuri a anuntat si lansarea in luna mai a jocului Super Mario Galaxy 2 si in iunie cea a jocului Metroid Other M, ambele valabile pentru consola Wii. In plus, Nintendo va vinde e-book-uri, numite 100 de Carti Clasice pentru dispozitivele portabile DS, pretul uneia fiind de 20 de dolari. Cele 100 de carti , care vor fi lansate pe 14 iunie vor apartine lui Shakespeare, Jules Vernr, jane Austen si mark Twain.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Nintendo,
consola,
jocuri
/actualitate/afaceri/nintendo-va-lansa-o-noua-consola-de-jocuri-la-finalul-lui-martie-5623534
5623534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.