Nintendo va lansa o consola 3D

Postat la 23 martie 2010 15 afişări

Nintendo, companie japoneza producatoare de jocuri, a anuntat lansarea unei noi versiuni a consolei de jocuri DS, care va permite utilizatorilor sa se joace jocuri 3D fara sa fie nevoiti sa poarte ochelari. Dispozitivul, numit provizoriu 3DS, va fi lansat in Japonia inainte de luna martie a anului viitor, scrie ComputerWorld.com.

Anuntul lansarii noii console Nintendo a fost facut cu cateva zile inainte de aparitia pe piata din Statele Unite a unei alte versiuni DS- DSi XL, consola care este disponibila de la inceputul acestei luni in Europa. In plus, dezvaluind faptul ca va lansa o consola 3D, Nintendo risca sa piarda potentiali cumparatori ai DSi XL, mai informeaza ComputerWorld.com. In ultimele noua luni alea anului trecut, compania japoneza a vandut 23 de milioane de console DS, mai putin cu 9% fata de aceeasi perioada din 2008.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nintendo,
it&c,
consola,
utilizatori,
jocuri
/actualitate/afaceri/nintendo-va-lansa-o-consola-3d-5770861
5770861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.