Mutu in faliment?

Postat la 31 iulie 2009 12 afişări

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, vineri, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, pe 7 mai 2008, ca Mutu trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

Decizia a starnit un vald e nemultumiri in randul aparatorilor fotbalistului. Avocatul acestuia promite ca Mutu va continua sa işi caute singur dreptatea.

Internationalul roman al Fiorentinei a fost gasit vinovat de stricarea imaginii clubului englez de catre Camera FIFA pentru rezolvare a disputelor, care s-a ocupat de judecarea acestui caz, şi s-a decis ca el sa plateasca o suma uriaşa drept despagubiri: 17 milioane de euro. Avocatii fotbalistului au atacat imediat aceasta decizie, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a primit misiunea de a se pronunta definitiv daca jucatorul va trebui sa plateasca aceasta suma sau decizia va fi anulata.

Aflati mai multe despre cazul lui Mutu pe www.prosport.ro.

Cititi mai multe despre afacerile fotbalistilor romani pe www.businessmagazin.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mutu,
arbitraj sportiv,
memoriu,
dispute,
faliment,
fotbal
/actualitate/afaceri/mutu-in-faliment-4711842
4711842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.