Murdoch vrea o continuare a Avatar

Postat la 03 februarie 2010 39 afişări

Fanii blockbusterului Avatar al lui James Cameron se intreaba cand va veni continuarea. Rupert Murdoch, directorul executiv al News Corp., a carui companie detine 20th Century Fox, distribuitorul peliculei, a anuntat ca este aproape sigur ca va exista o continuare, insa fanii nu trebuie sa se astepte la una prea curand.

"Este inca foarte devreme sa vorbim de o continuare. Jim are idei pentru una. Nu am ajuns la nici un acord cu el in ceea ce priveste bugetul sau momentul in care sa apara.

In conditiile in care vorbim de James Cameron nu m-as astepta la o continuare prea curand", a spus Murdoch. "Vom incerca sa facem una", a adaugat el.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Film,
Avatar,
James Cameron,
Murdoch,
/actualitate/afaceri/murdoch-vrea-o-continuare-a-avatar-5470718
5470718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.