Murdoch: A trecut vremea stirilor gratis

Postat la 06 august 2009 14 afişări

Mogulul media Rupert Murdoch, miliardarul australian care controleaza mai multe grupuri de presa printre care Wall Street Journal, Times si Sun, intentioneaza sa introduca accesul cu plata pe toate site-urile de stiri pe care le detine.

"Ultimul an a fost cel mai greu din istoria recenta, iar performanta financiara din 2009 (pierderi nete de 3,4 mld. $) reflecta contextul economic scazut cu care ne-am confruntat pe parcursul anului” a precizat Murdoch.

Dupa ce veniturile din publicitate s-au prabusit din cauza crizei, Murdoch a declarat ca era stirilor accesibile tututor pe internet a trecut, scrie The Guardian.

"Jurnalismul de calitate nu e ieftin, revolutia digitala a deschis canale de distributie noi si ieftine dar nu a facut continutul gratuit. Intentionam sa percepem tarife pe toate site-urile noastre de stiri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stiri,
media,
mogul,
acces,
piata,
presa,
times,
sun,
jurnalism
/actualitate/afaceri/murdoch-a-trecut-vremea-stirilor-gratis-4725508
4725508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.