Murad a concediat jumatate din angajatii hotelului de patru stele Phoenicia din Capitala

Postat la 03 noiembrie 2009 78 afişări

Omul de afaceri de origine libaneza Mohammad Murad, presedintele grupului de firme Perla Majestic, a renuntat la aproape jumatate din oamenii care lucrau in hotelul de patru stele Phoenicia din Capitala, pe fondul scaderii cifrei de afaceri cu 40% in primele noua luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Daca la hotelul Phoenicia Grand Plaza erau 220 de persoane anul trecut, acum lucreaza doar 120 de oameni. Gradul mediu de ocupare al hotelului in primele noua luni anul acesta a fost de 40%. In luna octombrie acest indicator a crescut la 60%", a spus Murad.

Mohammad Murad, 46 de ani, controleaza aproape 1.000 de camere in mai multe hoteluri de pe litoral si 348 de camere la hotelul Phoenicia Grand Plaza.

Omul de afaceri nu a precizat la cat s-au ridicat incasarile hotelului din Capitala anul acesta sau anul trecut.

Cititi mai multepe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/murad-a-concediat-jumatate-din-angajatii-hotelului-de-patru-stele-phoenicia-din-capitala-5078394
5078394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.