MiniMax s-a extins in centrele Winmarkt

Postat la 09 septembrie 2009 32 afişări

MiniMax va inaugura in septembrie doua magazine, in centrele comerciale Winmarkt din Braila si Tulcea, in urma unei investitii de 500.000 euro, potrivit reprezentantilor companiei

Cele doua magazine vor fi deschise in centrele comerciale Winmarkt, in urma unui parteneriat incheiat intre cei doi retaileri. MiniMax a mai deschis in aceasta vara in reteaua Winmarkt doua magazine, in orasele Vaslui si Buzau.

"Ne-am propus sa acceleram ritmul de expansiune al retelei, iar accesarea acestor orase importante se datoreaza parteneriatului cu Winmarkt", a declarat Rainer Exel, directorul general al retelei MiniMax.

Reteaua de magazine MiniMax numara in prezent 30 de unitati si vizeaza expansiunea lantului la peste 100 de filiale.

Retailerul de magazine de tip discount MiniMax a inregistrat in prima jumatate a acestui an o cifra de afaceri de 18,5 milioane euro, cu 13% mai mare fata de perioada similara a anului trecut.

Winmarkt, reteaua de 15 centre comerciale situate in 13 orase din Romania, a fost achizitionata in primavara anului trecut de catre compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD) intr-o tranzactie de 182,5 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Winmarkt,
MiniMax,
magazine,
deschidere
/actualitate/afaceri/minimax-s-a-extins-in-centrele-winmarkt-4876585
4876585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.