Mihnea Galgoţiu-Săraru: Rezilienţa, munca şi ambiţia fac diferenţa

Postat la 29 octombrie 2022 179 afişări

Mihnea Galgoţiu-Săraru: Rezilienţa, munca şi ambiţia fac diferenţa

Vârstă: 35 de ani

Funcţie: Partener la Reff & Asociaţii Deloitte Legal, liderul practicii de litigii şi arbitraje din România; este şi colider al grupului de litigii din Deloitte Legal Central Europe şi membru al Comitetului Director privind practica de litigii din Deloitte Global, ce reuneşte peste 500 de avocaţi litiganţi în întreaga lume

Companie: Deloitte România

Cifră de afaceri (la finalul lui 2021, pentru toate entităţile Deloitte din România): 718 mil. lei

Număr de colegi aflaţi în subordine: peste 20 de avocaţi

Număr de angajaţi ai companiei (la finalul lui 2021, pentru toate entităţile Deloitte din România): peste 2.900

Experienţă: A acumulat 13 ani de experienţă; înainte de a se alătura în 2019 echipei Reff & Asociaţii, a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept (Universitatea Bucureşti), şi-a început cariera la NNDKP şi a devenit partener în cadrul PeliFilip.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Succesul într-o lume din ce în ce mai complexă necesită o reţetă tot mai amplă de atribute, în care talentul are un rol important. Deşi din fericire nu există o reţetă unică, cred că totuşi ambiţia, munca şi rezilienţa sunt cele care fac diferenţa şi fără de care inclusiv talentul se iroseşte.

Ce ţi-ai dori să ai şi nu deţii în prezent ?

Răgazul de a zăbovi mai mult în numeroasele interacţiuni cu oameni remarcabili – colegi, clienţi sau adversari – pe care poziţia în care mă aflu mi le oferă.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

În orice loc mă aflu alături de familia mea şi în special când sunt într-o aventură cu fiul meu, indiferent că e vorba de prima lui plimbare cu barca (descoperirile din prezent) sau (sper eu cât mai curând) de primele scufundări în curenţii Oceanului Indian.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Consolidarea unei echipe de litigii care strânge laolaltă profesionişti excepţionali, dar cu calităţi diferite, ce pot să-şi exercite profesia cu pasiune şi să aibă un impact real pentru clienţii noştri, dar şi în procesul de definire a avocaturii de business de viitor din România.

Cine este mentorul tău?

Am avut privilegiul de a fi sfătuit de-a lungul vieţii de mulţi oameni pe care îi admir, de la tatăl meu, care e regizor de teatru, la profesori de facultate, iar în ultimii 3 ani de Alex Reff, Country Managing Partner al Deloitte România, de la care am învăţat ce presupune excelenţa în leadership.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Să ne păstrăm umanitatea, într-o lume în care digitalizarea, standardizarea, automatizarea sau work from home aduc beneficii importante, dar şi riscul de a pierde din vedere valoarea relaţiilor interpersonale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.