Mihail Marcu, MedLife: Trebuie pornit de la executivi şi antreprenori atunci când se construieşte bugetul statului

Postat la 24 noiembrie 2011 23 afişări

"Cred că trebuie pornit de la executivi şi antreprenori atunci când se construieşte bugetul statului, pentru a vedea ce pot ei să facă la anul pe acele prognoze şi să aducă valoare în economie într-o formă sau alta", a declarat Mihail Marcu, preşedintele MedLife, în cadrul evenimentului ZF Expert.

"Nu am simţit că există o dorinţă în rândul celor care construiesc bugetul de a încerca să vorbească cu cei care pot să creeze într-adevăr locuri de muncă. Dacă dăm un search pe Google pentru a vedea care este rolul antreprenorului, vom vedea pe site-ul Casei Albe sau pe site-ul firmelor din Big4 că antreprenorii trebuie lăsaţi să creeze locuri de muncă, iar la britanici se dezbate chiar problema dacă statul trebuie să-i lase în pace să creeze locuri de muncă sau să încerce să-i ajute. Executivii pot spune care sunt planurile de viitor, unde vor să se dezvolte, ce cifre de afaceri cresc. Am văzut cifrele pe creşterea economică din T3 - creşterea din statistică a fost mult mai mare decât cea pe care am resimţit-o", a mai declarat Mihail Marcu, preşedintele MedLife.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mihail-marcu-medlife-trebuie-pornit-de-la-executivi-si-antreprenori-atunci-cand-se-construieste-bugetul-statului-9003374
9003374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.