Mihai Ghyka s-a intors la conducerea Bergenbier

Postat la 04 ianuarie 2010 18 afişări

Mihai Ghyka, executivul care a lucrat timp de 12 ani in cadrul producatorului berii Bergenbier, InBev Romania, si care a renuntat la functia de director general al acestei companii la finalul lunii martie 2008, s-a intors la conducerea InBev de la inceputul acestui an, potrivit surselor din industrie.

Ghyka, 38 de ani, devine pentru a doua oara director general al InBev Romania, numarul trei pe piata locala a berii cu afaceri de 170 mil. euro in 2008, la scurt timp dupa ce producatorul berii Bergenbier a fost cumparat alaturi de alte opt operatiuni din Europa de fondul de private equity CVC Capital Partners de la gigantul de bere belgiano-american Anheuser Busch InBev.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mihai-ghyka-s-a-intors-la-conducerea-bergenbier-5255153
5255153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.