Microsoft a lansat Windows Phone 7

Postat la 15 februarie 2010 43 afişări

Astazi, in cadrul Mobile World Congress 2010 de la Barcelona, Steve Ballmer, CEO Microsoft Corporation, a dezvaluit ultima generatie de telefoane Windows: Windows Phone 7 Series.

"Sunt mandru sa va prezint astazi Windows Phone 7 Series, noua generatie a telefoanelor Windows", a spus Steve Ballmer, CEO in cadrul Microsoft. "M-am saturat de telefoanele care arata si fac aceleasi lucruri, asa ca am supus echipa mea la o noua provocare, si anume sa oferim utilizatorilor o alta experienta, asa am creat Windows Phone 7", a mai completat acesta, potrivit Wall Street Journal.

Fiecare telefon nou care va rula cuWindows Phone 7 va avea un buton dedicat motorului de cautare al companiei, Bing si 6 hub-uri speciale:Oameni, Fotografii, Jocuri, Muzica si Jocuri, Piata, si Birou. In plus, pentru prima data, Microsoft alatura jocurile Xbox LIVE experientei audio si video oferite de Zune, exclusiv pe telefoanele Windows Phone 7 Series.

Potrivit comunicatului de presa, publicat pe Wall Street Journal, partenerii Microsoft vor oferi telefioane mobile ce au incorporat noul sistem de operare in aceasta vara. De asemenea, operatori de telefonie mobila din intreaga lume, precum AT&T, Deutsche Telekom AG, Orange, SFR, Sprint, Telecom Italia, Telefonica, Telstra, T-Mobile USA, Verizon Wireless si Vodafone, dar si producatori precum Dell, Garmin-Asus, HTC Corp., HP, LG, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba si Qualcomm Inc., au anuntat deja includerea printre produsele lor a telefoanelor Windows Phone 7.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Windows Phone 7,
telecom
/actualitate/afaceri/microsoft-a-lansat-windows-phone-7-5525311
5525311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.