Microsoft a incheiat un parteneriat cu Amazon

Postat la 26 februarie 2010 28 afişări

Microsoft si Amazon, cel mai mare retailer online din lume au anuntat incheierea unui parteneriat in urma caruia primul va oferi software licentiat pentru cititorul de carti electronice Kindle.

" Microsoft s-ar putea sa aiba in gand lansarea unei viitoare tablete, iar parteneriatul cu Amazon ar putea ajuta compania", a spus Tim Bajarin, presedintele Creative Strategies, pentru InternetNews.com. "In urma intelegerii, ambele companii vor accesa portofoliul de produse al celeilalte, acoperind astfel impreuna o gama mai larga de produse si tehnologie si ajutand la dezvoltarea Kindle", au anuntat oficialii celor doua companii in urma incheierii parteneriatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it&c,
Amazon,
parteneriat,
Microsoft,
Kindle
/actualitate/afaceri/microsoft-a-incheiat-un-parteneriat-cu-amazon-5635618
5635618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.