Metehnele iPhone 4, rezolvate de "sfidatorul" Jobs cu o husa gratis

Postat la 17 iulie 2010 11 afişări

Un Steve Jobs sfidator a respins ieri orice sugestie de defecte la noua generatie de telefoane iPhone, dar a oferit celor care au cumparat deja un exemplar huse gratis pentru a rezolva problema de semnal care a afectat imaginea si cotatia bursiera a companiei, scrie Reuters. Pana in prezent au fost vandute circa 3 milioane de exemplare iPhone 4.

Intr-o conferinta de presa sutinuta vineri, cu mai putin de o saptamana inainte de publicarea rezultatelor financiare - situatie extrem de rara pentru Apple, una din cele mai zgarcite companii in privinta comunicarii cu presa - Steve Jobs a sustinut ca problemele de receptie a semnalului reprezinta un defect intalnit la toate smartphone-urile, numind in acest sens rivalii de la Research in Motion (BlackBerry), Samsung sau HTC.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
iPhone 4,
probleme,
semnal,
Apple,
Steve Jobs,
explicatii
/actualitate/afaceri/metehnele-iphone-4-rezolvate-de-sfidatorul-jobs-cu-o-husa-gratis-6593159
6593159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.