MedLife, investitii de 5 mil. euro in extinderea retelei de clinici

Postat la 17 februarie 2009 38 afişări

Furnizorul de servicii medicale private MedLife va investi in acest an 5 milioane de euro in extinderea unor sectii si in inaugurarea unei noi clinici de mari dimensiuni in Capitala.

Investitiile vor fi directionate, intr-o prima etapa, catre relocarea spatiilor de birouri din Calea Grivitei in Piata Victoriei, extinderea cu 500 de metri patrati a maternitatii din cadrul Memorial Hospital, pana la 4000 de metri patrati si a sectiei ambulatorii de medicina materno-fetala din cadrul hiperclinii situate pe Calea Grivitei.

A doua etapa de investitii va consta in deschiderea celei de-a patra clinici de mari dimensiuni in Bucuresti in zona Obor-Iancului. Hiperclinica va avea 1500-2000 meri patrati, cu 20-25 cabinete medicale, si va cuprinde toate specialitatile medicale de baza. De asemenea, este prevazuta o extindere a activitatii in Cluj, prin extinderea Centrului Medical MedLife si ridicarea la rangul de hiperclinica, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii companiei.

Ca urmare a planului de investitii, MedLife spera sa depaseasca cifra de afaceri bugetata initial de 31,5 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de activitatea anului 2008 cand s-a inregistrat o cifra de afaceri de 21,2 milioane de euro. In intervalul ianuarie 2008-ianuarie 2009, afacerile MedLife au crescut cu 80% fata de perioada similara a lui 2007-2008.

In ciuda pesimismului de pe pietele financiare, MedLife a marit salariile in luna februarie cu o medie de peste 10%, urmand ca acestea sa mai creasca cu 7% incepand cu luna octombrie. “MedLife priveste cu incredere acest an, si va continua angajarile si crearea de noi locuri de munca, de la 950 salariati la finele anului 2008, la 1200 pana la sfarsitul lui 2009”, au mai precizat oficialii MedLife.

Cititi aici despre cele mai recente investitii ale MedLife.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/medlife-investitii-de-5-mil-euro-in-extinderea-retelei-de-clinici-3939442
3939442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.