McCafe la Sofia

Postat la 07 octombrie 2007 1 afişăre

McDonald's va aduce in Bulgaria conceptul de cafenea McCafe, prin deschiderea primei unitati in Sofia Mall la sfarsitul acestei luni.

McCafe a fost dezvoltat ca un raspuns la popularitatea tot mai ridicata a lanturilor de cafenele precum Starbucks si va oferi o gama larga de sortimente de cafea, gustari sau prajituri. Urmatorea unitate va fi deschisa in Mall Varna cand acesta va fi inaugurat la inceputul lui 2008. McDonald's opereaza in prezent 22 de magazine in Bulgaria, prin care deserveste anual 7,5 milioane de clienti. Concurenta pe piata cafenelelor din Bulgaria nu este deloc de neglijat, doar in Sofia Mall fiind prezente doua lanturi rivale, Coffeeheaven si Onda. Alti mari competitori care au investit in Bulgaria sunt Costa Coffee si Coffee Republic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
McCafe,
Sofia,
McDonald's,
Mall Varna,
cafenele
/actualitate/afaceri/mccafe-la-sofia-947666
947666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.