MC a reluat licitatia pentru portalul e-Romania

Postat la 19 august 2009 15 afişări

Ministerul Comunicatiilor a reluat licitatia pentru dezvoltarea portalului e-Romania, dupa ce, in luna iulie, prima procedura a fost anulata, pe motiv ca documentatia necesita modificari majore de continut fara de care licitatia ar fi fost afectata.

Portalul este estimat la 42,02 milioane de lei, fara TVA, iar termenul limita pentru depunerea si deschiderea ofertelor este 1 octombrie. Anterior, ofertele trebuiau depuse pana joi, 20 august. Contractul se va derula pe o perioada de 45 de luni si implica achizitionarea de servicii de programare, consultanta si asistenta software, precum si de dezvoltare de software personalizat, alaturi de servicii de reconversie de date si console .

"Trecerea la guvernarea electronica (e-Government) si realizarea dezideratului unei “administratii fara hartii” reprezinta o prioritate a Guvernului pentru atingerea obiectivelor de modernizare a administratiei publice. Administrarea si promovarea informatiilor si serviciilor publice prin intermediul mijloacelor electronice conduce la o puternica debirocratizare a procesului administrativ , la o reducere a costurilor si eficientizarea utilizarii fondurilor publice, la scaderea semnificativa a actelor de coruptie", se precizeaza in anuntul de participare.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mc-a-reluat-licitatia-pentru-portalul-e-romania-4780560
4780560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.