Matematica tinereţii: 9,010322581

Autor: Andra Stroe Postat la 27 iunie 2022 103 afişări

Matematica tinereţii: 9,010322581

Scriem (aproape) zilnic despre poveşti de business şi, implicit, despre cifre, însă numărul pe care îl vedeţi nu reprezintă vreun rezultat financiar, ci media ratingului pe care tinerii din acest anuar şi l-au acordat vieţii lor de până acum. Unii ne-au spus însă că viaţa e prea complexă pentru a-i fi acordată o notă. Alţii au recunoscut că uneori au momente de 10, dar şi momente de -1, că uneori sunt „premianţii clasei”, în timp ce alteori abia iau notă de trecere, dar cu toate acestea aleg să o trăiască de zece în fiecare zi, ori cel puţin să o presare „cu multe clipe de 10”.

Şi în ce constau aceste clipe de 10, în ce constă fericirea, satisfacţia şi împlinirea lor? Dacă pentru unii sunt reuşitele în carieră, companiile pe care le-au construit, mulţumirea clienţilor ori a echipele pe care le conduc, pentru cei mai mulţi răspunsul a fost „familia”. Fie că au evocat amintiri din casa bunicilor, „zilele lungi de vară din copilărie, sunetul pierdut de coasă, cântecul greierilor”, sfaturile primite de la părinţi, deveniţi mentori în carieră şi în viaţă – mame care i-au învăţat „că independenţa adevărată o obţii prin muncă, responsabilitate şi corectitudine”, care i-au sfătuit să nu renunţe niciodată, şi care reprezintă însăşi inspiraţia pentru businessurilor pe care le conduc, taţi care le-au servit drept modele de muncă şi ambiţie şi care le-au oferit feedback-uri oneste, ori bucuriile de zi cu zi, trăite alături de soţi şi soţii, fii şi fiice, familia pare să fie baza pe care tinerii români clădesc toate celelalte elemente care îi definesc. Şi, dacă au familia alături, se pare că nu mai au nevoie de prea multe pentru a fi fericiţi, nici de vreun loc anume, nici de vreun bun material. Dar dacă ar fi să aleagă totuşi ceva ce le lipseşte, mulţi dintre tineri ar alege timpul. Cum şi l-ar petrece sau cărui scop l-ar dedica, vă invit să aflaţi în paginile următoare!

Andra Stroe, Editor, Business MAGAZIN


Metodologie: Anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP include în fiecare an poveştile a 100 de tineri din mediul de business local, în fiecare an diferite faţă de anii anteriori. Criteriile de înscriere includ detalii precum: vârsta de până în 40 de ani (inclusiv), un rol de management într-un departament conectat la activitatea de bază a companiei (o multinaţională de top sau un business antreprenorial cu venituri de peste 1 mil. euro sau cu un model de afaceri atipic), precum şi să nu mai fi apărut în ediţiile anterioare ale catalogului, fie şi activând într-o altă companie. Ordinea prezentării acestor tineri în catalog este aleatorie şi NU reprezintă un clasament.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.