Manpower isi extinde reteaua locala

Postat la 11 martie 2008 22 afişări

Filiala locala a Manpower, lider mondial în domeniul serviciilor recrutare şi de gestiune a resurselor umane, isi extinde activitatea in tara, deschizand in acest an patru noi birouri locale in Sibiu, Pitesti, Ploiesti si Craiova, spune Camelia Stanculescu, director general al Manpower Romania

Suntem deja prezenti in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Iasi, iar extinderea noastra in teritoriu continua. Foarte curand vom da drumul activitatii birourilor din cele patru orase, pe care le-am ales datorita oportunitatilor de investitii pe care le au acestea, inclusiv in domeniul resurselor umane. Am avut cereri de clienti care vor sa se extinda in zonele respective si, binenteles, vor avea nevoie si de angajati”, spune Stanculescu.

Manpower este specializata in plasare de forta de munca permanenta, temporara, recrutare, evaluare, formare, consiliere de cariera, precum si servicii de consultanta pe probleme organizaţionale. In Romania, Manpower este prezenta din 2003, avand deschise pana in prezent agentii in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi. Reţeaua mondială Manpower cuprinde 4.400 de agentii in 73 de tari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
Manpower,
Camelia Stanculescu
/actualitate/afaceri/manpower-isi-extinde-reteaua-locala-2445113
2445113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.