Manfred Wiltschnigg, Immoeast: Am vrut sa vindem doua cladiri din Bucuresti dar ofertele au fost prea mici

Postat la 24 mai 2010 19 afişări

Fondul austriac de investitii Immoeast, cel mai mare investitor in imobiliarele romanesti, a dorit, anul trecut, sa vanda doua cladiri de birouri din Bucuresti, una dintre acestea fiind Baneasa Airport Tower.

Sumele oferite de potentialii cumparatori au fost insa prea mici si fondul a decis astfel sa pastreze cladirile, a declarat, pentru BUSINESS Magazin, Manfred Wiltschnigg, membru in consiliul de administratie al Immofinanz, grup care a fuzionat recent cu Immoeast.

"Nu e o situatie buna si in multe cazuri nu face sens sa incepem dezvoltarile proiectelor anuntate. Nu ar fi o idee buna nici sa vindem (n.red. terenurile) din cauza scaderii de piata a valorilor", afirma Manfred Wiltschnigg.

Click aici pentru a citi mai multe despre strategiile celor mai mari investitori in imobiliarele romanesti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/manfred-wiltschnigg-immoeast-am-vrut-sa-vindem-doua-cladiri-din-bucuresti-dar-ofertele-au-fost-prea-mici-6163173
6163173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.