Magazin Staer de 1 mil. euro la Brasov

Postat la 19 februarie 2009 310 afişări

Producatorul si retailerul de mobila Staer International, controlat de omul de afaceri galatean Nicolae Stefan, a deschis un nou magazin sub brand propriu la Brasov, in urma unei investitii de un milion de euro.

Showroom-ul, care este amplasat in centrul comercial situat in strada Cristianului, are o suprafata de peste 4.000 de metri patrati, in cadrul caruia sunt expuse peste 20.000 de produse. Structura magazinului este dezvoltata in jurul a patru apartamente tipice din Brasov, iar fiecarei locuinte ii corespunde cate o zona mai extinsa de expunere cu variante de mobilier ce pot fi achizitionate. In cadrul magazinului lucreaza 50 de angajati.

“Orasul Brasov reprezinta unul dintre punctele strategice din Romania in care compania noastra si-a propus sa se extinda, de aceea am hotarat sa inauguram cel de-al doilea showroom sub noul concept de magazin Staer implementat inca de anul trecut”, a declarat Nicolae Stefan, fondatorul companiei.

Staer International opereaza 27 de magazine in toata tara, in majoritatea magazinelor mari si mijlocii, precum Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Barlad, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Deva, Galati, Giurgiu, Iasi, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Roman, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Targu Mures si Vaslui.

Cititi aici despre infiintarea companiei si planurile pentru anul acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Staer,
magazin,
mobila,
Nicolae Stefan,
investitie
/actualitate/afaceri/magazin-staer-de-1-mil-euro-la-brasov-3960055
3960055
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.