Louvre si Golden Tulip vor construi trei hoteluri ieftine in Targu Mures, Arad si Iasi

Postat la 14 aprilie 2010 16 afişări

Lantul hotelier francez Louvre ar putea deschide la inceputul anului viitor, in urma unui parteneriat cu Golden Tulip, trei unitati de doua si trei stele in Targu Mures, Arad si Iasi, investitia totala fiind estimata la circa 15 milioane de euro.

Discutam cu cei de la Louvre posibilitatea dezvoltarii unor proiecte hoteliere in Romania. In prezent, suntem in faza incipienta pentru trei hoteluri in Targu Mures, Arad si Iasi, care vor functiona sub marci proprii din portofoliul Louvre. In functie de discutiile pe care le vom purta si disponibilitatea financiara, lucrarile de constructie ar putea incepe in acest an, iar hotelurile sa fie deschise la inceputul lui 2011", a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, Paul Marasoiu, presedintele firmei de consultanta si management Peacock Hotels, care reprezinta lantul Golden Tulip in Romania si Moldova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/louvre-si-golden-tulip-vor-construi-trei-hoteluri-ieftine-in-targu-mures-arad-si-iasi-5895794
5895794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.