Logoul MGM Channel a fost revizuit digital si animat in format 3D

Postat la 03 mai 2010 42 afişări

Logoul MGM Channel - celebrul "leu Leo" - a fost revizuit digital si animat in format 3D, elementele grafice ale postului de televiziune putand fi vizualizate la nivel international, inclusiv in Romania, de la 1 mai, odata cu lansarea noii imagini a canalului.

Potrivit unui comunicat, televiziunea de filme MGM Channel are, incepand cu 1 mai, o noua imagine, noul design al canalului fiind "mai proaspat si modern, dar in acelasi timp clasic, elegant si aliniat valorilor puternice hollywoodiene".

Totodata, niciun element grafic nu a ramas neschimbat, iar din 1 mai chiar si logoul MGM cu celebrul "leu Leo" a fost revizuit digital si animat in format 3D.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
logo,
MGM Channel,
digital,
anima
/actualitate/afaceri/logoul-mgm-channel-a-fost-revizuit-digital-si-animat-in-format-3d-6086210
6086210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.