Legumele virtuale de pe Facebook atrag bani reali: investitie de 120 de milioane de euro

Postat la 15 iunie 2010 28 afişări

Zynga Games Network, cel mai mare producator de jocuri pentru Facebook aflat in spatele unor titluri precum FarmVille, Mafia Wars sau Treasure Isle, a atras o investitie de 120 de milioane de euro (147 mil. $) de la japonezii de la Softbank Corp, sustin surse din piata apropiate companiei, citate de Bloomberg.

Discutii intre cele doua companii exista de mai multa vreme, in special in vederea distributiei si promovarii jocurilor Zynga in Japonia, si nu numai, prin intermediul serviciiului de telefonie mobila al Softbank, ceea ce face o asemenea miscare destul de plauzibila. Oficialii Zynga au refuzat comenteze informatia, mai scrie Bloomberg.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/legumele-virtuale-de-pe-facebook-atrag-bani-reali-investitie-de-120-de-milioane-de-euro-6423052
6423052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.