La sfarsitul lunii decembrie, fondurile de pensii obligatorii aveau 4,5 mil. de participanti

Postat la 15 ianuarie 2010 9 afişări

Numarul de participantI la sistemul de pensii private obligatorii valabil la sfarsitul lunbii decembrie indica o crestere cu 4,7% fata de primul semestru al anului 2009 si cu 13,2% fata de decembrie 2008.

Fata de mai 2008, prima luna de contributii in system, cresterea a fost de 43%, potrivit raportului pe luna decembrie, realizat de Comisia pentru Supravegherea Sistemulului de Pensii Privat (CSSPP). Cresterea numarului participantilor a fost mai accentuata in primele patru luni ale anului.

Tendinta manifestata in perioada iunie - decembrie 2009, ca si pe parcursul intregului an, a fost inregistrat si la nivelul fiecarui fond in parte. Fondurile ING, Allianz-Tiriac si Generali au inregistrat numarul cel mai mare de participanti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/la-sfarsitul-lunii-decembrie-fondurile-de-pensii-obligatorii-aveau-4-5-mil-de-participanti-5343137
5343137
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.