Konica Minolta: Ne-am propus o cifra de afaceri de 18 milioane de euro pentru 2010

Postat la 19 martie 2010 30 afişări

Konica Minolta Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala a produselor si serviciilor de imprimare si copiere pentru birou, estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de 18 mil. euro, cu aproape 30% mai mult fata de 2009.

"Cifra de afaceri pentru anul trecut a fost de peste 14 milioane de euro iar profitul net de 125.000 de euro", a declarat pentru BUSINESS Magazin Helmut Ignat, directorul general al companiei. Pentru 2010, completeaza acesta, ne dorim sa revenim la cifra de afaceri realizata in 2008, de peste 18 milioane de euro.

In ce priveste vanzarile de imprimante, directorul Konica Minolta estimeaza pentru 2010 o crestere constanta a vanzarilor, in special a imprimantelor laser color. "Consideram ca, anul acesta, cresterea vanzarilor de imprimante va fi favorizata semnificativ prin dezvoltarea canalelor specifice: distributie, retail si e-commerce", a afirmat Ignat, precizand ca cea mai mare incredere o are in piata online, care, conform studiilor de profil, este in crestere de la an la an. In zona ofiice a multifunctionalelor laser "copier based", Konica Minolta detine peste 26% din segmentul echipamentelor multifunctionale alb-negru si peste 48% din cel al multifunctionalelor color.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Konica Minolta,
copiere,
birou,
echipament
/actualitate/afaceri/konica-minolta-ne-am-propus-o-cifra-de-afaceri-de-18-milioane-de-euro-pentru-2010-5758812
5758812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.