KFC va deschide o unitate in Winmarkt Buzau

Postat la 07 iulie 2010 64 afişări

Winmarkt si U.S. Food Network SA au semnat un nou contract, in urma caruia va fi deschis la Buzau cel de-al doilea restaurant KFC din reteaua Winmarkt, dupa cel deschis in 2005 in centrul comercial Winmarkt Omnia din Ploiesti. Contractul a fost semnat pentru o perioada de 5 ani.

Noul restaurant KFC va fi situat la parterul centrului comercial Winmarkt Dacia din centrul orasului Buzau si va avea o suprafata de 300 de metri patrati. Dupa relocarile necesare pentru a face loc noului chirias, acesta isi va prelua spatiul pentru amenajare in cursul lunii iulie, urmand ca la inceputul lunii octombrie restaurantul sa devina functional.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD) pentru 182,5 mil. euro, Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase. IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,725 miliarde Euro, conform ultimei evaluari realizate la sfarsitul anului 2009.

KFC a inregistrat in o cifra de afaceri de 40,5 milioane euro, cu 25% mai mare fata de rezultatul din 2007. Reteaua KFC este prezenta in Romania din 1996 si este operata in regim de franciza de US Food Network.

Principalii competitori pe piata restaurantelor de tip fast-food sunt McDonald's, KFC, Burger King, Broaster Chicken si Spring Time.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
horeca,
restaurante,
Winmarkt,
KFC,
deschidere
/actualitate/afaceri/kfc-va-deschide-o-unitate-in-winmarkt-buzau-6513777
6513777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.