KBC investeste 12 mil. euro in credite de consum

Postat la 22 aprilie 2008 9 afişări

KBC Group lanseaza creditele de consum in Romania printr-o investitie initiala de tip greenfield de 12 milioane euro, atras de potentialul mare de crestere a acestei piete in urmatorii ani, a anuntat marti directorul general al KBC Consumer Finance, Bart Vanhaeren.

KBC consumer finance este al treilea pas al companiei belgiene pe piata romaneasca, "dar cu siguranta nu este ultimul", declara Andre Bergen, CEO al KBC Group.

"Nu stiu exact care va fi urmatorul pas pe paita romanesca; suntem in continuare interesati atat de domeniul bancar cat si de asigurari, dar nu stiu in care dintre aceste domenii vom intra mai intai", completeaza Bergen.

KBC a abordat pana acum abordarea prin achizitii a pietei romanesti: Romstal Leasing si Swiss Capital (actuala KBC Securities Romania). "Piata creditelor de larg consum reprezinta un motor de crestere foarte important pentru KBC)", a mai spus Bergen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
banci,
servicii financiare,
KBC
/actualitate/afaceri/kbc-investeste-12-mil-euro-in-credite-de-consum-2576709
2576709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.