Kaufland in format redus

Postat la 11 februarie 2008 1 afişăre

De anul viitor, lantul de magazine Kaufland va incepe sa construiasca in Cehia magazine de dimensiuni mai reduse, astfel incat sa poata intra si in orasele cu o populatie mai mica de 15.000 de locuitori.

In prezent, in tara opereaza 80 de hipermarketuri Kaufland, deschise in orase cu peste 20.000 de locuitori. Suprafata unei unitati este de 4.000-5.000 de metri patrati, in timp ce noile magazine vor avea aproximativ 2.000 de metri patrati.

Astfel, Kaufland va deveni rivalul direct al Lidl, ambele companii apartinand grupului german Schwarz, scrie cotidianul ceh Mlada fronta Dnes.

Michael Sperl, purtatorul de cuvant al Kaufland in Cehia, a spus ca fiecare amplasament este analizat din punctul de vedere al populatiei, al concurentei, al infrastructurii, suprafata minima acceptata pentru un magazin nou fiind de 2.000 de metri.

Kaufland este a patra retea comerciala care ataca orasele cu o populatie mai mica de 15.000 de locuitori din Cehia, dupa Lidl, Penny Market si Plus Discount.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cehia,
comert,
supermarket,
Kaufland
/actualitate/afaceri/kaufland-in-format-redus-2376922
2376922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.