Kaspersky Lab Romania: 5% din vanzari prin magazinul online

Postat la 30 septembrie 2009 22 afişări

Kaspersky Lab Romania, producatorul si distribuitorul de sisteme de securitate pentru PC a lansat noua versiune a site-ului, prin intermediul caruia vrea sa realizeze 5% din vanzari.

"Schimbarea portofoliului de produse pentru utilizatorii individuali a insemnat si lansarea unui nou site cu sectiune dedicata de mqagazin online, care estimam ca va genera aproximativ 5% din totalul vanzarilor in anul 2010", a spus Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania.

"De asemenea, acordam o atentie speciala segmentului de business prin introducerea sectiunii dedicate unei sectuni dedicate, care are o interfata usor de utilizat, prin care clientii din mediul corporate pot identifica exact solutia care se potriveste retelei interne", completeaza acesta.

Noul magazin online Kaspersky utilizeaza platforma eCommerce dezvoltata de Avangate, divizie a GECAD ePayment International.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
software,
Kaspersky Lab,
vanzari
/actualitate/afaceri/kaspersky-lab-romania-5-din-vanzari-prin-magazinul-online-4947789
4947789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.