Judecatoria Sectorului 5 i-a blocat conturile lui Becali

Postat la 19 mai 2010 11 afişări

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, are mari probleme. Asa cum ProSport a anuntat in editia de ieri, saracia s-a instalat in Ghencea.Patronul Gigi Becali nu a mai investit de mult, iar jucatorii isi platesc singuri examenele medicale. In aceste conditii, falimentul financiar care pare sa planeze asupra clubului din Ghencea a primit o confirmare astazi, cand judecatoria sectorului 5 a decis sa blocheze conturile latifundiarului in cazul sponsorizarii neonorate.

De asemenea, in urma neplatii chiriei pe o perioada mai mare de 60 de zile, Ministerul Apararii Nationale a reziliat contractul cu Steaua lui Becali, astfel ajungandu-se la situatia in care echipa sa nu primeasca licenta pentru sezonul viitor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gigi Becali,
judecatorie
/actualitate/afaceri/judecatoria-sectorului-5-i-a-blocat-conturile-lui-becali-6135262
6135262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.