Israeli, Atrium Centers: Am inchiriat 50% din mall-urile din Arad si Cluj – Napoca

Postat la 15 decembrie 2008 68 afişări

Dezvoltatorul de centre comerciale Atrium Centers a inchiriat 50% din suprafetele mall-urilor pe care le construiesti in Arad si Cluj – Napoca, procesul de inchiriere a spatiilor comerciale din Baia Mare si Satu Mare urmand sa fie inceput in curand

"Negocierile pentru contractul de afiliere a hotelului (n.red. proiectul din Cluj – Napoca va include si un hotel) sunt foarte avansate. Va fi vorba de un brand cunoscut pe piata hoteliera de business, un brand de patru stele. Acelasi operator si-a exprimat si intentia de a se alatura Atrium in cadrul proiectelor din Baia Mare si Satu Mare", a declarat Michael Israeli, managing partner Atrium Centers.

 

Reprezentantul companiei declara recent pentru BUSINESS Magazin ca proiectele din Cluj – Napoca, Baia Mare si Satu Mare vor fi finalizate in 2011, cu circa doi ani fata de termenele de finalizare anuntate initial, amanarea fiind cauzata de criza financiara globala. "Intentionam sa incepem constructia in martie 2009 (n.red. a centrului comercial din Cluj – Napoca). Consideram ca antreprenorii generali au devenit mult mai competitivi si credem ca daca vom incheia contractul in martie 2009 vom beneficia de costuri de constructie mai mici", a mai declarat Israeli.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/israeli-atrium-centers-am-inchiriat-50-din-mall-urile-din-arad-si-cluj-napoca-3662383
3662383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.