Ion Florescu, RC2: Suntem mai aproape de vanzare la Albalact decat la Policolor

Postat la 24 iunie 2010 118 afişări

Reprezentantii fondului de investitii RC2, cu active estimate de aproximativ 200 mil. euro si care controleaza in întregime producatorul de vopsele Policolor si un sfert din producatorul de lactate Albalact, apreciaza ca in acest an este mai probabil un exist din businessul cu lactate decat din cel cu materiale de constructii.

"Pentru Policolor nu este momentul oportun pentru un exit, in conditiile in care piata materialelor de constructii a fost extrem de afectata in ultimii doi ani. Industria alimentara a fost mai putin afectata in această perioada, iar la Albalact putem sa vindem pana la sfarsitul acestui an.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ion-florescu-rc2-suntem-mai-aproape-de-vanzare-la-albalact-decat-la-policolor-6442759
6442759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.