Investitorii norvegieni spun ca au vandut 20 de apartamente

Postat la 04 august 2009 47 afişări

Reprezentantii Be Igloo, organizatia de vanzari a fondului norvegian de investitii Romania Invest – unul din cei mai mari investitori in piata rezidentiala locala – afirma ca au vandut 20 de apartamente in ultimele patru luni, rezultatul fiind considerat satisfacator

Cand am venit in Romania, nu m-am asteptat ca apartamentele sa se vanda ca painea calda. Acum doi ani, sindromul real estate era ingrijorator, mai tarziu blocajul pietei parea ingrijorator, dar in acest moment consider ca situatia este normala. (…) Ne-am definit atunci niste astepari moderate, pe care le-am depasit in scurt timp. Din aprilie pana azi am vandut 20 de apartamente, din ce in ce mai multe in fiecare luna", a declarat directorul de marketing al companiei, Nimrod Zvik.

 

Romania Invest este unul dintre cei mai mari cumparatori de apartamente din Bucuresti, cu un portofoliu estimat la aproximativ 800 de unitati in sapte. proiecte rezidentiale, dintre care apartamentele din trei proiecte sunt deja finalizate - cele din Residenz, Vitan Platinum Towers si Armonia. Aproximativ jumatate din cele 20 de apartamentele vandute au fost in proiectul Residenz din Chitila.

 

Reprezentantii companiei au mai declarat ca la inceputul lunii iunie erau in discutii avansate cu aproximativ 35 de clienti care voiau sa–si cumpere o locuinta, care indeplineau conditiile minime pentru cumpararea acesteia si care alesesera apartamente din portofoliul Romania Invest. In acel moment, 80% dintre ei au declarat ca vor sa astepte finalizarea programului Prima Casa. "Programul Prima Casa a incetinit vanzarile in prima faza, dar acum suntem convinsi ca le va creste, pentru ca oamenii au un sprijin in plus din partea statului", a mai spus Zvik.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/investitorii-norvegieni-spun-ca-au-vandut-20-de-apartamente-4720837
4720837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.