Intesa Sanpalo s-a mutat in S-Park

Postat la 11 noiembrie 2008 19 afişări

Intesa Sanpaolo Bank si-a relocat de curand sediul din Bucuresti in parcul de afaceri S-Park, situat in partea de nord a capitalei, in apropiere de Piata Presei Libere, potrivit Atisreal Romania, consultantul care a intermediat inchirierea spatiilor

Banca va ocupa o suprafata de 2.550 de metri patrati la etajul al V-lea (ultiumul etaj) al corpului B3-B4 din cadrul complexului S-Park, acest spatiu fiind inchiriat anterior de Telemobil.

 

S-Park este un centru de afaceri format din patru cladiri de birouri cu suprafete de aproximativ 1.250 mp per nivel si un total de 7.500 mp spatiu inchiriabil in fiecare cladire. Dotarile si finisajele sunt de foarte buna calitate, respectand standardele internationale din domeniu. Parcarea subterana este amplasata sub intreaga suprafata a cladirilor, asigurand chiriasilor locuri de parcare cu paza.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/intesa-sanpalo-s-a-mutat-in-s-park-3480993
3480993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.