Interex deschide doua noi magazine

Postat la 04 februarie 2009 255 afişări

Operatorul de supermarketuri Interex va deschide in perioada aprilie-mai doua noi supermarketuri la Targu Mures si Drobeta Turnu Severin.

 Compania CDE R Interex, parte a grupului francez ITM Entreprises- Groupement des Mousquetaires va investi aproximativ doua milioane de euro pentru cele doua magazine, acestea fiind deschise in spatii inchiriate. Pentru operarea celor doua magazine vor fi angajate aproximativ 110 persoane.

Locatia din Targu Mures va avea peste 5400 de metri patrati din care 2700 utilizati ca spatiu de vanzare, in timp ce magazinul din Drobeta Turnu Severin va avea 3400 de metri patrati din care 2110 de metri patrati zona de vanzare.

“Cele doua magazine Interex vor fi deschise in perioada aprilie-mai 2009 si sunt parte integranta din planul nostru de dezvoltare pentru Romania”, a declarat Stanislas Mainfroy, Secretar General CDE R Interex. Pentru anul acesta, compania are in plan deschiderea a cel putin cinci magazine. CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires, care opereaza supermarketurile Intermarche, precum si magazinele specializate Ecomarché, Netto, Bricomarché, Vêti, Roady si Restaumarché.

Cu aproximativ 4 000 puncte de vanzare in Europa si o cifra de afaceri de 34,8 miliarde de euro in 2008, Groupement des Mousquetaires este unul drintre cei mai importanti distribuitori en-gros de pe continent. Groupement des Mousquetaires a fost fondat in Franta in 1969 si are peste 130,000 colaboratori in Portugalia, Spania, Belgia, Polonia si in Balcani.

In 2002, CDE R Interex a deschis primul sau magazin din Romania, numit Interex. Reteaua numara in prezent 11 magazine, situate in Ploiesti, Giurgiu, Focsani, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Constanta, Sibiu, Vaslui si Barlad. In 2007, compania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 98 milioane de euro. Astazi, CDE R Interex are peste 750 de angajati.

Cititi aici mai multe despre strategia Interex in Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/interex-deschide-doua-noi-magazine-3859515
3859515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.