Indira Abdulvoap: Gândirea critiă, cea mai mare provocare

Postat la 25 august 2022 150 afişări

Indira Abdulvoap: Gândirea critiă, cea mai mare provocare

Vârstă: 37 de ani

Funcţie: General Manager

Companie: Logiscool România

Cifră de afaceri (2021): 5 mil. euro

Număr de oameni pe care îi coordonează: 350

Experienţă: Are o experienţă de peste 10 ani în general management, atât în cadrul unei companii multinaţionale de FMCG, cât şi în industria alimentară bio. În prezent, activează în educaţie şi mentorat şi se concentrează pe business development şi leadership.


Ce ţi-ai plăcea să ai şi nu deţii în prezent ?

E o mare înţelepciune să ştii să te opreşti şi să fii recunoscător pentru ceea ce ai. Dar dacă ar fi să punctez ceva ce mi-aş dori să am (mai mult), ar fi capacitatea de a crea linişte interioară, de a-mi pune creierul în stand by.

În ce loc te simţi cel mai fericită?

Am învăţat că nu mutarea corpului fizic dintr-un loc în altul te face fericit, aşa că pot zice că am un colţ al meu pe canapea, în sufragerie, foarte cosy, cu muzica mea specială pe fundal şi cu poeziile lui Nichita. În acest loc mă simt fericită.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Copilul, MBA-ul, parcursul meu profesional, prietenii mei, dar cea mai mare este detaşarea pe care am obţinut-o faţă de toate cele de mai sus. Poate părea un oximoron, dar împăcarea cu sine şi limitele sănătoase reprezintă cele mai mari reuşite.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aici e o capcană. Mintea noastră caută mereu scenarii pe care le plasează ca ideale însă fiecare scenariu, în realitate, este perfect în imperfecţiune. Îmi conduc viaţa în spiritul wabi-sabi, aşa că mereu voi acorda 10.

Ce te motivează?

Eu sunt o persoană conceptuală, analitică şi orientată spre rezultate. Mă motivează libertatea, încrederea, spaţiul de greşeală şi creativitatea.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

În volumul mare de informaţii de azi, să îţi păstrezi gândirea critică este cea mai mare provocare. Consider că acesta este un filtru care trebuie masiv educat, atât în cazul indivizilor, cât şi al maselor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Indira Abdulvoap

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.