Impozitele pentru proprietatile imobiliare cu suprafata mare vor creste in 2011

Postat la 21 iunie 2010 15 afişări

Persoanele care detin proprietati cu suprafeţe mari sau posesorii care obtin venituri din utilizarea lor vor achita un impozit majorat in 2011, insa proprietarii care detin apartamente pentru locuit vot plati sume apropiate de cele din acest an.

"Este normal, nimeni nu doreste sa plateasca taxe si impozite. Evitam sa marim niste taxe care afecteaza toti cetatenii Romaniei. Incercam sa ducem in zona de normalitate diverse zone in care taxarea in Romania nu este normala, ca sa spun asa. O sa venim, incepand cu anul viitor, cu un nou sistem de taxare a proprietatilor pentru ca in Romania proprietatea nu este taxata", a spus Vladescu, la Antena 3.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
impozit,
suprafata,
apartament,
majorare
/actualitate/afaceri/impozitele-pentru-proprietatile-imobiliare-cu-suprafata-mare-vor-creste-in-2011-6434651
6434651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.