Idee de afacere: prima bere ce poate fi bauta in spatiu

Postat la 21 mai 2011 31 afişări

Doi antreprenori australieni spera sa poata duce berea pana in spatiul cosmic. Tinand seama de evolutia rapida a noii afaceri a turismului spatial, cei doi au dezvoltat o bere mai tare, despre care afirma ca va putea fi fi bauta in conditiile speciale existente la bordul navelor spatiale.

"Va fi prima bere creata special pentru a fi bauta in conditii de gravitatie zero, odata cu aparitia turismului spatial" sustine Jaron Mitchell, proprietarul 4 Pines Brewing Company.

Mitchell, care dezvolta berea spatiala impreuna cu Jason Held, considera ca e timpul pentru o astfel de inventie, avand in vedere ca rusii au transportat deja turisti in spatiu, iar Richard Branson construieste infrastructura pentru propria afacere in domeniul turismului spatial, Virgin Galactic. Odata creat "prototipul", antreprenorii au platit pentru o calatorie deasupra Floridei, ca sa testeze berea in conditii de gravitatie zero.

Cititi mai mult pe www.descopera.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/idee-de-afacere-prima-bere-ce-poate-fi-bauta-in-spatiu-8277878
8277878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.