Ideal Heat: Vrem 1,5 milioane de euro din primul an

Postat la 11 decembrie 2007 1 afişăre

IDL Heaters, companie israeliana specializata pe solutii alternative de incalzire, a anuntat marti deschiderea primei reprezentante in Romania sub numele de Ideal Heat. Aceasta este a patra reprezentanta in strainatate a companiei, dupa cele din Anglia, Cipru si Spania.

Pentru primul an de activitate al reprezentantei din Romania, compania estimeaza o cifra de afaceri de minimum 1,5 milioane de euro, provenita in special de la sectorul rezidential.

IDL Heaters ofera in special solutii de incalzire outdoor, pentru spatii mari si deschise precum centrele comerciale, stadioane, aeroporturi sau hale industriale.

Compania isi propune pentru 2009 o investitie greenfield, "de cateva milioane de euro", intr-o fabrica proprie in Romania situata intr-un oras cu acces la transportul maritim; vizate sunt la acest moment Galatiul si Constanta. Constructia ar urma sa dureze un an iar productia efectiva sa inceapa din 2010.

"In urmatorii zece ani Romania va fi varf de lance in constructii si in plus prin ridicarea fabricii din Romania ne vom extinde prin reprezentante in alte state din Europa Centrala si de Est si zona CSI", a declarat Gabriel Oprea, director Ideal Heat Romania, care estimeaza ca dupa 2010 vanzarile reprezentantei locale ar putea ajunge la "10-15 milioane de euro".

Compania va inaugura in ianuarie 2008 o reprezentanta si in Republica Moldova, urmand ca in primul trimestru sa mai deschida una in Serbia si Muntenegru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
sisteme de incalzire,
Ideal Heat
/actualitate/afaceri/ideal-heat-vrem-1-5-milioane-de-euro-din-primul-an-2301589
2301589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.