Hummer castiga batalia cu Ferrari in preferintele romanilor

Postat la 26 februarie 2010 10 afişări

Mai mult de jumatate dintre masinile din Romania sunt Dacii sau Volks-wagen. Potrivit datelor Ministerului de Interne, la sfarsitul anului trecut, dintre cele 4,23 milioane de masini din Romania, circa 40% sunt Dacia si 10% Volkswagen. Clasamentul este completat de marcile Opel, Daewoo si Renault.

Tendinta soferilor de bani gata arata ca acestia se indreapta spre masini mari, puternice, capabile sa faca fata soselelor pline de gropi care s-ar dovedi fatale masinilor sport. Asa se face ca peste 320 de Hummeruri gigant se regasesc in statisticile Directiei Regim Permise si Inmatriculare Vehicule, in timp ce Ferrari, Rolls Royce si Lamborghini impreuna nu pot trece cota 200. In topul luxului se afla 100 de masini Ferrari, peste 50 Rolls Royce si peste 40 Lamborghini. Cele mai rare marci sunt Bugatti - doar doua masini, Lotus - sapte masini si Maybach - 14 masini. Lista continua cu 180 Maserati, 190 Bentley, 2.001 masini Porsche si aproape 1.200 marca Jaguar.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Hummer,
Ferrari,
romani,
masini,
preferinte,
DRPCIV
/actualitate/afaceri/hummer-castiga-batalia-cu-ferrari-in-preferintele-romanilor-5629491
5629491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.